VDC Kranj se predstavlja

Objavljeno 18.3.2010

V okviru Sredinih večerov, ki jih organizira knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, se je včeraj v Miheličevi galeriji v Kašči predstavljal naš zavod. Ena izmed pomembnih nalog našega zavoda je vključevanje v lokalno skupnost.  Predstavljen je bil Varstveno delovni center Kranj, njegove enote, poslanstvo in vizija zavoda in njegova dejavnost, še posebej pa  Škofjeloška enota, njihov vsakdan in vsebine ki jih izvajajo, posebej tiste za dvig kakovosti življenja varovancev.


Posebej smo pozorni na spretnosti in talente naših varovancev. Stanka Kuhar se je predstavila s štirimi skladbami, ki jih je zaigrala na električne klaviature: Tam, kjer sem doma, Bela snežinka ki pada, Nocoj je druga rekla mi in Čebelar. Jana Tavčar je recitirala štiri avtorske pesmi: Sreča, Nepopisan list, Pomladni zvonček in Tekmovalni dan. Eva Pirnat pa je zaplesala  na skladbo Memory iz musicla Cats.

Predstavili smo se tudi z lastnim programom, za katerega se trudimo, da je čim bolj estetski in uporaben, uspešno pa ga ponujamo tudi širšemu trgu. Posebej smo ponosni na izdelke, ki jih oblikujemo iz gline, na voščilnice, ki so lahko priložnostne ali namenske, na poslikavo stekla in na ostali darilni program.1 komentar na “VDC Kranj se predstavlja”

 1. Spoštovani,

  vsem vam zlasti pa nastopajočim se toplo zahvaljujem za včerajšnji večer v Miheličevi galeriji v Kašči. Iskreno mi je žal, da nisem bila poleg. Naši kolegici Tanja in Mojca sta bili navdušeni! Tudi fotografije in vaši imenitni izdelki dokazujejo, da so bili v vseh vaših varovancih skriti neizmerni talenti, ki ste jih znali poiskati, odkriti.

  Želim vam veliko uspehov in da bi vsi ljudje znali ceniti in spoštovati vaše delo.

  Lepo pozdravljeni z željo, da bi pripravili še kakšen skupen dogodek,

  Marija Lebar, direktorica
  Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka

Objavi komentar