Pokljuka 2011

Objavljeno 15.3.2011

Tudi letos zimujemo na Pokljuki, a na drugi lokaciji, v hotelu Center na Rudnem polju. Smučišče in tekaške proge imamo blizu, a kaj, ko nam vreme letos res ni naklonjeno. A se ne damo, dobre volje je kljub dežju dovolj. Kadar se le da, jo mahnemo ven, na sprehod, ali pa imamo razne delavnice, ples, oglede filmov, praznujemo pa tudi tri rojstne dneve.
Danes, v četrtek nas je z veliko torto in z obiskom prijetno presenetila direktorica Mirjana Česen. Za rojstni dan je čestitala Sandri, Dani in Suzani, vsem nam pa zaželela še naprej uspešno zimovanje, predvsem pa, da se vrnemo zdravi, veseli in zadovoljni.
Pohodi, sprehodi. Letos jih je zaradi stalnega dežja manj.


Likovna delavnica:

Delavnica izdelave plakata. Vsak po svoji domišljiji. Škarje, barvice, lepilo in nekaj spretnosti, pa nastanejo čudoviti plakati.

Družabne igre. Najraje igramo Človek ne jezi se, pa tudi Enko, Štiri v vrsto, Črnega Petra,…

Ples. Vsak večer je za dobro glasbo skrbel Peter in ura je do desetih, ko smo se poslovili in si rekli lahko noč, hitro minila.

Praznovanje in torta. Sandra, Dana in Suzana, VSE NAJBOLJŠE!!!

Tombola. Bilo je napeto do zadnjega, vsak si je želel pokriti čim več številk. Glavno nagrado je prejel Robi:

Preizkusili smo se v metanju žogic v tarčo. Uporabniki, zaposleni, posamično, v skupinah,..
.
Vlečenje vrvi. Najbolj adrenalinsko tekmovanje z veliko navijanja in glasnih izrazov sreče ob zmagi.

Lepo se zahvaljujemo osebju hotela, ki je s svojo prijaznostjjo in ustrežljivostjo polepšalo naše bivanje na Pokljuki.

Za konec pa še nekaj skupinskih fotografij:

Letošnje zimovanje je za nami. Drugačno, a nič manj pestro. Polno in razgibano smo v prelepem okolju preživeli pet prijetnih dni, ki nam bodo vsem ostali v lepem spominu. Nasvidenje prihodnjič 🙂4 komentarji na “Pokljuka 2011”

  1. Ja imajo pa res smolo glede vremena in zimskih radosti zagotovo ne bodo deležni kakor so jih v večini želeli in jih pričakovali. Upajmo da jim bo vse eno lepo in da se vrnejo čili in zdravi.

  2. Ja, smola pa taka, res škoda glede vremena. Upam pa, da se imajo kljub vremenu lepo!

  3. Kljub slabemu vremenu ni videti slabe volje,vsi so videti zadovoljni,važno je,da so vsi čili in zdravi in dobro je malo spremeniti okolje! Pirnatovi

  4. OJLA,smo vas spremljali cel teden,ni kaj če se vam je že vreme iznverilo je po fotkah videti, da ste se vsi Vi odlično odrezali.
    prijetno pot nazaj in nasvidenje do naslednič
    Mikičevi

Objavi komentar