Dogajanje v enoti Škofja Loka v aprilu

Objavljeno 13.5.2013

April je bil zelo pester glede vsebin, ki smo se jih udeležili izven Varstveno delovnega centra.
V začetku meseca smo si na sedežu Društva Sožitje Škofja Loka ogledali razstavo slik avtorja Ljubomirja Kovačeviča.


S pevskim nastopom, igranjem na električne klaviature in postavitvijo stojnice smo se predstavili na OŠ Cvetka Golarja v Škofji Loki ob zaključku projekta Korak k sončku, ki ga šola prireja vsako drugo leto. S plesno točko je nastopila tudi Eva, ki je pri projektu sodelovala že četrtič.

Ogledali smo si Razvojno agencijo Sora, za katero smo izdelali nekaj magnetkov puštalske žabice z glavnikom.  Vabljeni smo na sprehod po tematski poti po Puštalu, kjer nas bodo spremljale zgodbe, ki bodo razkrile, kako so “Puštuci” živeli nekoč.

V zadnjem delovnem tednu aprila so na prakso prišli štirje učenci Osnovne šole Jela Janežiča. Obiskali so nas tudi ostali učenci šole.

Cel mesec smo aktivno trenirali za nastop na Regijskih igrah, ki jih v letošnjem letu organizira OŠ Helene Puhar v Kranju. Pripravljali smo se za tek na 50, 100 in 200 metrov, štafeto 4x100m, skok v daljino z mesta in met žogice.

Aprila v naši enoti praznuje rojstni dan kar sedem uporabnikov – Mitja, Petra, Kristina, Elvis, Ivan, Tine ter Polona, ki je bila odsotna zaradi bolezni. Čestitali in zapeli za rojstni dan smo ji kar preko telefona. Praznovanje je bilo zelo pestro.Objavi komentar