Obisk župana Mestne občine Kranj

Objavljeno 18.12.2013

Tudi letos nas je s svojim obiskom počastil župan Mestne občine Kranj, g. Mohor Bogataj. Kot vsako leto poprej, so se ga tudi letos uporabniki v naši sredini nadvse razveselili. Pozdravljali so ga, mu zastavljali razna vprašanja, na katrera je z veseljem odgovarjal, nekateri pa so želeli tudi fotografirati z njim.


Direktorica VDC Kranj, ga. Mirjana Česen, se je županu zahvalila za pomoč in podporo pri izvedbi vsebin za dvig kakovosti življenja naših uporabnikokov. To so vsebine, ki so nadstandardne in niso zajete v osnovno storitev našega zavoda, zato je potrebno za izvajanje le teh pridobiti dodatna finančna sredstva, pri čemer nam Mestna občina Kranj vsako leto priskoči na pomoč.
G. Mohor Bogataj je povedal, da vedno rad pride v našo sredino, saj se pri nas dobro počuti.
Ples govori  skupni jezik.  Je način izražanja in potrjevanja. Županu smo se predstavili z elementi orientalskega plesa, ki smo ga v enoti Kranj izvajali skozi celo leto. Namen orientalskih plesnih delavnic je sproščanje skozi gibanje, skrb za zdravje in dobro počutje udeležencev.
Je ustvarjalna pot do dobre fizične pripravljenosti, je utrjevanje pozornosti in vztrajnosti, umirjanje.
Nastop je konkreten prikaz vsebine, katere izvedbo nam je omogočil posluh MO Kranj.

Na koncu smo si še zaželeli prijetne in zdrave praznike, županu smo se zahvalili za sodelovanje z našim izdelkom, lesenim podstavkom za prenosni računalnik, župan pa je vse naše uporabnike razveselil z darilcem, praktično naglavno lučko.
Za sodelovanje smo se zahvalili tudi Urški Bucalo, ki je imela veliko veselja in potrpljenja pri izvedbah delavnic orientalskega plesa.Objavi komentar