Pokljuka 2014 II. del

Objavljeno 20.3.2014

Pod julijskimi vršaci, tam na Pokljuki, kjer zimujemo že vrsto let, je vsako leto v sneg zakopan skriti zaklad. Najde se ga lahko le ponoči, od luninega vzhoda, do zahoda. Za pomoč pri iskanju zaklada smo si prižgali bakle in se odpravili v bližnjo okolico. Kaj kmalu je sreča poiskala Jožka in Tomaža, pa tudi Mojco. Sladki zaklad so podelili z ostalimi varovanci.


Prihodnji dan smo opravili še zadnji trening teka na smučeh pred zaključno tekmo. Tudi na ta dan nam je bilo vreme naklonjeno, sonce nas je prav prijetno grelo. Obiskal nas je tudi kamerman, ki je posnel naš trening in tekmo, za film o počutju in vtisih na zimovanju pa so dali izjave Dana, Saša, Primož in Boris.

V času zimovanja je rojstni dan praznoval Jožko Oblak. Vesel je bil naših čestitk in med vse razdelil bonbone.

Pa smo le dočakali tekmo v teku na smučeh. Pomerili smo se v dveh skupinah. Vsak tekmovalec je prevozil dve dolžini proge. Obiskala pa nas je tudi direktorica, ki je glasno spodbujala vse tekmovalce.

Po zaključku tekme je direktorica čestitala vsem tekmovalcem in podelila priznanja za udeležbo. Na stopničke po so stopili Luka, Sandra in Primož.

V teku na smučeh so se pomerili tudi zaposleni.

Podelitev priznanj zaposlenim in skupinska fotografija.

Direktorica ga. Mirjana Česen nas je tudi letos presenetila s torto. Se že veselimo sladkih rezin.2 komentarja na “Pokljuka 2014 II. del”

  1. Dragi zimovalci,
    toliko pozitivne energije in prekrasnega vzdušja – vesela sem, da sem del dneva lahko preživela z vami. Vašo dobro voljo smo polni vtisov, vsi trije obiskovalci prenesli tudi v dolino.
    Ponosna sem na vas ,imejte se lepo še naprej. Mirjana Česen, direktorica

  2. Spoštovani vsi

    Srečkoti, ste pa ujeli prekrasno vreme 🙂 uživajte tudi zadnji dan zimovanja v prekrasnem vremenu in srečni vrnitvi domov Tatjana

Objavi komentar