Pokljuka 2014 III. del

Objavljeno 24.3.2014

Na Pokljuki smo preživeli pet lepih, sončnih dni, predvsem pa doživetih in polnih različnih vsebin. Preostalo nam je le še, da se posladkamo s torto in se poslovimo od hotelskega osebja, ki nas je, kot že leta poprej, lepo sprejelo in ugodilo vsem našim željam. Za to priložnost smo jim v zahvalo naredili in podarili glinene lončke.


Varovanci so svoje vtise s Pokljuke zapisali, nekateri pa so narisali, kako so zimovanje doživljali.

Suzana Pevec:
»Komaj sem čakala, da pride teden, ko bom šla na smučanje. Šla sem na Pokljuko smučat in tečt na smučkah. Imela sem se fino. Bilo je zelo vroče in veliko smo hodili. Zvečer smo imeli disko in smo plesali. Ples smo imeli do desete ure zvečer. Potem smo šli v sobe in v pižamo ter v posteljo.
Zjutraj so nas zbudili. Oblekli smo se, umili zobe in pojedli zajtrk. Potem smo se šli sankat, eni tečt s smučmi, drugi pa so šli hodit.
Zvečer pa smo šli iskat zaklad. Ta zaklad smo tudi našli.
Na ta teden smučanja bom imela zelo lepe spomine. Še bom šla na Pokljuko.«

Jožko Oblak je zapisal:
»Šli smo zopet na zimovanje na Pokljuko. Letos smo imeli izredno lepo in toplo vreme. Zame je bilo to res krasno doživetje, saj sem se lahko sankal ter tekel na smučeh.
Hrana je bila zelo okusna in dobra, čeprav sem bil na dieti.
Zvečer smo imeli razne prireditve. Všeč mi je bilo, ko smi iskali zaklad. Našel sem skrito kapo, pod njo pa polno lizik. Jaz sem se držal navodil, zato sem tudi najdel zaklad.
Ogledali smo si film s Pokljuke, ko smo bili prvič v tem hotelu.
Jaz sem imel na Pokljuki rojstni dan, zato sem bil zelo presenečen, ko ste mi zvečer voščili.
Imeli smo tudi tekmovanje v teku na smučeh.

Saša Mikič je povedala:
V ponedeljek smo šli na Pokljuko. Ko smo prišli v hotel, smo imeli kosilo. Po kosilu smo pakirali cunje iz potovalke, zaposleni so imeli sestanek. Po večerji smo imeli ples, po plesu smo šli v sobe spat. Zjutraj sem umila zobe, po zajtrku smo šli na sneg na smučke. Potem sem se stuširala in se pripravila za večerjo.Objavi komentar