Druženje s prijatelji na kostanjevem pikniku na Trški gori v Krškem

Objavljeno 25.10.2017

V soboto zgodaj zjutraj smo se z dvema kombijema, polnima dobre volje, odpravili na celodnevni izlet na kostanjev piknik na Trški gori. Prejeli smo namreč povabilo, ki je bilo ustno izraženo že v mesecu juniju, ko so bili člani društva Sožitje Krško na obisku pri nas v bivalni enoti.
Naši prijatelji so nas sprejeli toplo, nas obilno pogostili ter pripravili zanimiv program, ki je pritegnil prav vsakega izmed nas. Imeli smo se lepo, vsi do zadnjega.
Ker nam je bilo vreme naklonjeno, smo se odpravili na pohod, na katerem smo bili obdani s sončnimi žarki in živo pisanimi barvami vinskih trt. Ogledali smo si vinsko klet Vinarstva Bučar, najvišjo točko Trške gore, cerkev Svetega Jožefa, ki sredi vinogradov in sadovnjakov obvladuje Krško-Brežiško polje vse tja do Gorjancev.
Vzdušje je bilo izjemno sproščeno in zares veselo, kar dokazuje to, da so plesali celo tisti, ki navadno sploh ne plešejo.
Naše veselje in počutje pa izražajo priložene fotografije.


Domov smo prišli pozno in bili smo utrujeni, a hkrati vsi zelo zadovoljni.1 komentar na “Druženje s prijatelji na kostanjevem pikniku na Trški gori v Krškem”

  1. Tale vaš sobotni izlet je bil kot malo takih.
    Raznolikost dogodkov je tolikšna, kot da bi bili na poti več dni. Razpoloženje vseh udeležencev pa kaže na to, da ste preživeli prijeten, sončen dan, prelit s toplimi jesenskimi barvami.
    Zahvala naj velja organizatorjem izleta, fotografu in vsem prizadevnim spremljevalcem za skrbno vodenje uporabnikov Bivalne skupnosti.
    ČESTITAM !!!

Objavi komentar