V veseli december s slovensko pesmijo

Objavljeno 13.12.2017

Tudi letos nas je v mesecu decembru v Bivalni enoti obiskal mešani pevski zbor Vrelec, ki deluje znotraj Društva upokojencev Škofja Loka, pod vodstvom ge. Nade Krajnčan.
Naši dobrosrčni prijatelji so nam poklonili prelepe trenutke in z izborom pesmi pričarali pravo božično vzdušje. Nastop pevskega zbora je popestril g. Andrej, ki je program povezoval in povedal tudi nekaj vicev, ki jih tako obožujemo.


Po končanem nastopu je sledilo veliko presenečenje tako za člane pevskega zbora kot za nas stanovalce. Obiskal nas je namreč naš dolgoletni prijatelj g. Janez Triler, član Slovenskega okteta, nam zaigral na harmoniko in s svojim prelepim tenorjem zapel pesmi različnih zvrsti.

To ponedeljkovo popoldne je bilo prav za vse prisotne neprecenljivo. Popoldne, ki je prineslo veliko lepih slovenskih pesmi, čudovite glasbe, plesa, ganljivih trenutkov in druženja s prijatelji. Vse, kar je pomembno za srečo.
Nekaj pesmi:

Božična pesem

Kje so tiste stezice

O, nepričakovani dar

Pod rožnato planino

Pozimi pa rožice ne cveto

Roža na poljani

Snežinke bele zvezdice

V dolini tihi

 4 komentarji na “V veseli december s slovensko pesmijo”

  1. Prireditev je bila prisrčna, vsi prisotni smo se krasno počutili, VSEM NASTOPAJOČIM ISKRENA HVALA, da ste nam polepšali večer, vsi smo zelo uživali in upamo, da se ob letu ali prej spet srečamo. HVALA VSEM.

  2. Že drugič sem se udeležila pevskega nastopa v tem centru in obakrat je bilo nadvse prijetno.
    Letos nas je še prav posebno razveselilo presenečenje, ko sta nam pomagala nastopati nadvse prisrčen pevec Janez Triler, ko je nastop poživil tudi s harmoniko, pa nič manj simpatičen humorist – naš pevec Andrej Derlink. Prisrčna hvala vsem v VDC, ki ste poskrbeli za čudovito srečanje, z veseljem bi pri vas še kdaj nastopila.

  3. V naši bivalni se dogaja.

  4. Udeležil sem se koncerta MPZ Vrelec iz Škofje Loke v enoti VDC škofja Loka, bil sem prisoten pri lepem in ubranem petju božičnega in ljudskega melosa. Petje je bilo zelo harmosko ubrano in tudi primerno za ta božični čas. Koncert je s svojo prisotnostjo zelo obogatil gospod Janez Triler, tenorist Slovenskega okteta. Gospod Janez nas je vse prisotne navdušil s svojim glasom in spremljanjem na harmonki. Na koncertu MPZ Vrelec je tako bilo vsega polno, dobrega počutja in čistega glasbenega doživetja.

Objavi komentar