Donacija in plesni nastop skupine COLORADO Country Line Dance

Objavljeno 26.1.2018

Skupina COLORADO Country Line Dance je prva country skupina v Sloveniji, katere ustanoviteljica in idejna vodja je Majda Starovašnik. Namen skupine Colorado je sproščeno, zdravo in plesno aktivno preživljanje prostega časa z dodano vrednostjo na druženju in zabavi.
In s tem namenom so country plesalke, pod vodstvom Diane Korošec, ki je prva inštruktorica country plesa, prišle v škofjeloško enoto v popolni country opremi: kavbojke, klobuk, škornji, velika »šnola« na pasu in ustvarile pravo vzdušje.
Popestrile so naš delovni dopoldan ter v ritmu country glasbe skupaj z našo Simono, ki je tudi članica skupine, zaplesale nekaj plesov v vrsti in s tem dokazale, da Colorado v resnici sprošča in osvobaja vse generacije.


Dokazale so tudi, da se lahko ples v vrsti zapleše na različne glasbene zvrsti, nad čimer so bili naši uporabniki posebej navdušeni, saj so v country koreografiji odplesale na znano melodijo Na Golici.

S plesno skupino smo sodelovali že v preteklosti, ko smo za njih ustvarjali izdelke iz gline.

Skupina je našo enoto obiskala še z enim posebnim namenom. Plesalke so namreč na decembrskem dogodku ob deseti obletnici obstoja skupine v nagradni igri zbirale sredstva ter izkupiček v celoti kot donacijo namenile uporabnikom dnevnega varstva enote Škofja Loka.
Za to prijazno gesto se jim iz srca zahvaljujemo. S podarjeno donacijo bomo uporabnikom dnevnega varstva Škofja Loka omogočili poseben dogodek, srečanja pa se bomo še dolgo z veseljem spominjali.

S podarjeno donacijo smo uporabnike dnevnega varstva Škofja Loka peljali na pico. Piceriji Jesharna se zahvaljujemo za odlično postrežbo.Objavi komentar