Košarkarska tekma v Stožicah

Objavljeno 31.8.2018

Projekt Življenje je košarka je pod okriljem projekta NBA Cares v sklopu zaključka kariere Boštjana Nachbar in Sanija Bečirović v ljubljanskih Stožicah opravil trening s soigralci v karieri.
Trening je bil odlično izpeljan, varovanci VDC Nova Gorica, VDC Koper in VDC Kranj so spoznali nove vaje pod taktirko Vanje Černivec, ki vodi tovrstne klinike. Po treningu so se v kratki tekmi med seboj pomerili varovanci VDC Nova Gorica in VDC Kranj. Rezultat je bil vse do konca tekme zelo izenačen. Za koš razlike so slavili varovanci VDC Kranj. V ospredju pa ni bila zmaga ampak sodelovanje ter dobra volja.


Vodja projekta Življenje je košarka, Siniša Drobnjak: “V čast in ponos mi je bilo sodelovati na takšnem dogodku, verjamem, da so varovanci doživeli neprecenljivo izkušnjo in še enkrat dokazali, da živijo s košarko ter se tako na najlepši način oddolžili Boštjanu, saj je prav on spodbudil delovanje našega projekta na svojem poletnem košarkarskem kampu. Zahvala vsem prisotnim na dogodku, tokrat smo se predstavili širši javnosti, v svetovnem merilu. NBA Cares je prepoznal v nas dobro delo, upam da smo upravičili zaupanje in s tem dobili njihovo nadaljnjo podporo.”
Dan se je zaključil v večernih urah s »Košarkarsko simfonijo«.Objavi komentar