Pokljuka 2018, četrti dan

Objavljeno 1.4.2018

Predzadnji dan zimovanja na Pokljuki je bil zelo aktiven, saj smo imeli tekmovanje v tekih. Držali smo se reka, da je važno sodelovati in ne zmagati. Proga je bila polna pasti, vendar smo jo uspešno pretekli.


Sledilo je podeljevanje diplom in medalj, katere sta nam podelila predstavnika TSK Triglav Kranj, ki sta s svojo pripravljenostjo za sodelovanje popestrila tri dni našega zimovanja. Nato smo naredili skupno fotografijo za spomin na kateri smo vsi zmagovalci.

Isti dan smo si imeli priložnost ogledati tudi »rove«, ki so pod streliščem biatlonskega centra, kjer imajo tekmovalci in trenerji svoj prostor v času tekem. Tam smo si ogledali poslikave učencev iz različnih OŠ po Sloveniji, na katerih so uprizorjene različne znamenitosti Slovenije.

Pred večerjo smo čas namenili za igranje družabnih iger in ustvarjanje, zvečer pa smo imeli ples. Uporabniki dnevnega varstva Škofja Loka so nas lepo presenetili in nam pripravili plesno točko. DJ Dušan je upošteval vse naše glasbene želje.

V petek je sledilo pakiranje in odhod domov. S Pokljuke smo odšli polni lepih vtisov, saj smo se imeli res super.Objavi komentar