V bivalni enoti smo kuhali

Objavljeno 4.10.2018

Cel svet je zakladnica čudes, a smo tako navajeni nanje, da jim pravimo običajne reči.”
Hans Christian Andersen

Postalo je že običajno, da se v Bivalni enoti enkrat letno srečamo s kuharji podjetja Sodexo d.o.o. in si skupaj skuhamo kosilo. Letos smo v ta namen izkoristili prve jesenske sončne žarke. Skupaj z go. Marino in go. Meto smo na naši terasi pripravili kosilo. Janez in Mojca sta spekla zelo okusen carski praženec. Uroš, Vladka, Andreja, Robi, Katja so skrbno narezali sadje za sadno solato. Ostali smo spretno pripravili pogrinjke in zavzeto skrbeli za dobro vzdušje. Jožko nas je postregel s kavo, ga. Marina in ga. Meta pa s tiramisujem. Branko je poskrbel, da nas je ves čas spremljala glasba.
Naše prijetno druženje je, z deklamacijo ene od svojih pesmi, zaključil Robi.
Res je cel svet je zakladnica čudes. In ena izmed zakladnic čudes je tudi naša, že tradicionalna kuharska delavnica, katere se vsakič sproti neizmerno veselimo in jo težko pričakujemo; povezala nas je in spletla pristne prijateljske vezi.


Ob tej priložnosti se zahvaljujemo kuharjem podjetja Sodexo d.o.o. za popestritev našega bivanja. Čas, ki ga delite z nami, je za nas doživljajsko neprecenljiv!Objavi komentar