11. revijalna tekma projekta Življenje je košarka

Objavljeno 12.6.2019

V ponedeljek, 10. junija smo v Idriji zaključili letošnji projekt Življenje je košarka. Cilji in namen tega projekta so poleg osvajanja elementov košarke doseganje višje ravni kakovosti življenja uporabnikov in njihova integracija v družbo, za dijake in učence pa predstavlja prispevek k razvoju solidarnosti, strpnosti in preseganje predsodkov.
Najprej so se vsi udeleženci ogreli.


Sledila je tekma. Pomerili sta se ekipi VDC Koper in VDC Nova Gorica z VDC Vrhnika – Idrija in VDC Kranj. Tekma je bila ves čas napeta, zato je se vzdušje iz minute v minuto stopnjevalo. Navijači so nas vse navdušeno spodbujali. Neodločen rezultat (27:27) je bil najlepši zaključek, ki smo si ga želeli, saj končni izid ni bil nikoli v ospredju.

Zahvala gre županu mesta Idrija – Tomaž Vencelj, ki je skupaj z direktorico VDC Vrhnika-Idrija Maja Velikajne pozdravil in nagovoril udeležence dogodka. Po končani tekmi je sledila zahvala ravnateljice OŠ Idrija Ivice Vončina in vodje projekta Siniše Drobnjaka.
Častna gosta sta bila Smiljan Pavić, ambasador projekta in igralec KK Šenčur in Dalibor Đapa, igralec KK Krka Novo mesto. Velika hvala obema.Objavi komentar