Obisk igralcev iz nadaljevanke Reka ljubezni

Objavljeno 18.10.2019

V sredo, 16.10. 2019 je bil za nas zelo pomemben in poseben dan. V enoto Kranj so na naše posebno povabilo prišli igralci iz nadaljevanke Reka ljubezni: Tadej Pišek, Nina Ivanič, Marjana Brecelj, Ludvik Bagari in Blaž Setnikar.

Do sedaj smo jih redno gledali v nadaljevanki, v revijah in časopisih, prav tako smo bili oboževalci serije dve leti zaporedoma na celodnevnem izletu, Po poteh reke ljubezni.
Presrečni smo, da se nam je izpolnila še največja želja, da smo igralce spoznali, se z njimi pogovorili, fotografirali, jim pokazali dnevni utrip v VDC Kranj, potek našega dela v delavnicah in lasten program – glinene izdelke.


Za goste smo pripravili tudi kulturni program, recitirali smo, peli in tudi zaplesali. Marsikdo je imel solze v očeh, ganjeni smo bili tako mi, ki smo nastopali pred izkušenimi igralci, kot oni, ki so povedali, da niso pričakovali tako srčnega in lepega sprejema.

Igralci so se nam zahvalili za čudovito dopoldne, izjemno lep program in lepo druženje, ter povedali, da so od nas odšli bogatejši.

Tudi nam bo druženje za vedno ostalo v spominu.1 komentar na “Obisk igralcev iz nadaljevanke Reka ljubezni”

  1. To je pa bilo veselje….:)

    Tudi Vam lep vikend

Objavi komentar