Prednovoletno srečanje in dan odprtih vrat v enoti Šenčur

Objavljeno 17.12.2019

Čas, ko se želje po sreči in zdravju selijo iz srca v srce … je ponovno tukaj.
Kot bi bilo včeraj, pa vendarle je eno leto naokrog od zadnjega prednovoletnega srečanja. Počaščeni smo, da se nas je v enoti Šenčur, ob tem dogodku tudi letos zbralo kar lepo število. Poleg staršev in skrbnikov naših uporabnikov, so se vabilu na dan odprtih vrat, odzvali tudi nekateri zunanji gostje ter seveda župan občine Šenčur, gospod Ciril Kozjek, ki smo ga bili še posebej veseli. Goste smo povabili na ogled delavnic in na krajše druženje s pogostitvijo v večnamenskem prostoru.


Čas smo namenili osvetlili delovanja naše enote v letu 2019, se dotaknili sprememb, ki sledijo v nadaljevanju na nivoju celega zavoda ter nagovorili gospoda župana k prizadevanjem za iskanje ustreznejših prostorov, ki bi v prihodnje zagotavljali boljše pogoje za izvajanje storitve vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji v občini Šenčur.
Izrekli smo si iskrene želje o sreči, zdravju, zadovoljstvu ter uspešnem sodelovanju tudi v naslednjem letu ter prenesli gostom voščilo direktorice, gospe Mirjane Česen, ki se zaradi zadržanosti letošnjega srečanja v naši enoti ni mogla udeležiti.

Pogumno v leto 2020 vam želimo uporabniki in zaposleni enote Šenčur.Objavi komentar