Reka ljubezni in Kostanjevica na Krki

Objavljeno 1.10.2019


Originalna slovenska serija Reka ljubezni nas je že drugo leto ujela v svojo mrežo. Nekaj je v idilični vasi Krka, da smo si jo ogledali, na željo in pobudo uporabnikov, še enkrat. Na Muljavi smo najprej pojedli lunch pakete, nato pa je sledil voden ogled programa Po poti Reke ljubezni. Odpeljali smo se do Slakove domačije, kjer nas je čakala pijača dobrodošlice in ogled zakulisja snemanja.


Pot smo nadaljevali skozi vas, Blatno ulico, Javornikov jez, do Tomaževe hiše, naprej peš do Krške cerkve. Sledila je kava v gostilni pri Bregar (picerija Topler), kjer smo se slikali z junakoma iz nanizanke, z Laro in Tadejem.

Pot smo nadaljevali proti tako imenovanim Dolenjskim Benetkam, Kostanjevici na Krki. Sprehodili smo se po majhnem mestecu in moramo priznati, da sploh nismo imeli občutka, da smo na otoku.

Naša zadnja postojanka je bila Brestanica, kjer nas je čakalo kosilo. Kdor je želel, se je ob ribniku v prelepi naravi do gostilne sprehodil, prav tako po kosilu nazaj do avtobusa. Sprehod v prelepi naravi je bil pika na i našemu izletu, ki se je s tem tudi zaključil.

Za nami je zadnji izmed načrtovanih izletov in lahko rečemo, da je bil vsak izmed njih poseben – ne da smo samo spoznali nove kraje, bolje smo spoznali tudi drug drugega in se povezali.Objavi komentar