Tradicionalno prednovoletno druženje z obiskom župana v škofjeloški enoti

Objavljeno 18.12.2019

V škofjeloški enoti VDC Kranj je bilo 10. decembra, na svetovni dan človekovih pravic, zelo slovesno.
Združili smo dan odprtih vrat, obisk župana Občine Škofja Loka, g. Tineta Radinja s prednovoletnim srečanjem s starši oz. zakonitimi zastopniki naših uporabnikov.


V letošnjem letu smo v storitev vključili nove upravičence iz seznama čakajočih, saj smo načrtovali zaključek investicije in s tem pridobitve novih, zlasti prostorskih pogojev.
O uspešno zaključenem letu je v uvodnem nagovoru spregovorila direktorica Mirjana Česen, ki je hkrati predstavila tudi izzive in načrtovane projekte za leto 2020.
Župan Občine Škofja Loka, Tine Radinja, je v svojem nagovoru poudaril pomen poslanstva dejavnosti naše ustanove in njene prepoznavnosti, obenem pa je s posluhom sledil načrtovanim projektom in nam pri tem zagotovil tudi podporo Občine Škofja Loka.

Uporabniki so se predstavili s krajšim kulturnim programom – Darko Berce je na harmoniko zaigral Snežni valček, ob katerem je zaplesalo sedem plesnih parov, priložnostni pevski zbor pa je vsem obiskovalcem podaril glasbeno voščilo. V nadaljevanju smo obiskovalce povabili k pokušini dobrot, ki so jih pripravili v okviru gospodinjskih vsebin.
Obiskovalci so si s sprehodom po prostorih zavoda lahko ustvarili predstavo o našem vsakodnevnem utripu ter si ogledali tudi posamezne delovne procese izdelave lastnih izdelkov.
Prostore smo čarobno okrasili s Pravljičnimi hiškami luči – povsem novim izdelkom našega lastnega programa iz gline. S hiškami se VDC Kranj predstavlja tudi v Izložbah domišljije, projektu Sokolskega doma Škofja Loka.

Vsem obiskovalcem spletne strani želimo mirne praznike, ob tem pa vas povabimo, da se oglasite v naši enoti, kjer morda najdete izdelek zase morda pa Pravljično hiško luči, ki čaka prav vas.1 komentar na “Tradicionalno prednovoletno druženje z obiskom župana v škofjeloški enoti”

  1. Iskrene čestitke za požrtvovalno in ustvarjalno delo, v prihajajočem letu še veliko uspehov, novih idej, sreče in zdravja!

Objavi komentar